Date on Me RainCheck. Voor wie niet kan kiezen.

* Date on Me Raincheck

De vrije vertaling van Raincheck is "een uitnodiging die op een later tijdstip verzilverd kan worden." Uitermate geschikt dus om te geven aan je partner, familie en vrienden. De ontvanger wordt helemaal in de watten gelegd, dit begint al zodra er contact met ons team wordt opgenomen.

Voorkom last-minute aankopen waar je later spijt van krijgt, onze Raincheck is de uitkomst! Kies een date uit ons veelzijdige assortiment die budgettair altijd verantwoord is, de hoogte van het bedrag bepaal je namelijk zelf. Wil je de keuze toch liever aan de ontvanger overlaten dan hebben we uiteraard ook een bon naar keuze. Rainchecks worden per opdracht door onszelf geprint. Hierdoor is het mogelijk de bon persoonlijk te maken. Wil je er een foto op, een speciale tekst of zelfs een complete handleiding? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en maak je wensen kenbaar! De Raincheck is al verkrijgbaar vanaf € 250,=

* Je hebt een Raincheck gekregen, wat nu?

Gefeliciteerd! Hetgeen je te wachten staat kan op je Raincheck vermeld staan, maar deze kan ook alleen een waarde aangeven. In beide gevallen vragen wij je contact met ons op te nemen, ons team neemt graag de mogelijkheden van verzilvering met je door.

Geef je liever iets originelers als een papieren bon, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de vele mogelijkheden.


 Beoordeling Date on Me

 

 wij zorgen dat je je huwelijksdag niet vergeet.

 Stuur je partner een 'subtiele' hint

Hoe ga jij deze hintkaart afleveren?

A. In zijn e-mailbox
B. Op zijn bureau


 

      een fles champagne met een bon, een leuk cadeau

      de raincheck, voor een latere ervaring

      een picknickmand met verrassing

                                                 Date on Me | Telefoon: 0187-611276 | E-mail: info@dateonme.nl | Stockholmweg 28-3258 LS- Den Bommel
                                                 Kvk Rotterdam: 24434272  |  Bank: NL46 ABNA 089.34.80.894  |  BTW: NL148118793B01    |  ©2008 - 2015