Een kleine greep.... Zijn  jullie de volgende?

 

 

Huwelijksaanzoek in de kasteeltuin

          Al gezegend met 2 kinderen wilde Marvin toch zijn vriendin Marije ten huwelijk vragen. Dat deed hij middels een High Tea bij het kasteel van Rhoon. Onze riooljournalist lag al klaar in de bosjes en legde het aanzoek tijdens een wandeling in de kasteeltuin haarscherp vast.  Zij kwamen breed lachend de tuin weer uit.. de foto’s hebben zij in een mooi boek toegestuurd gekregen.


samen jullie unieke zilveren ringen ontwerpen

           Solena verraste haar Paul met een overnachting in hotel Bellevue en ze hebben samen met een edelsmid hun liefde bezegeld met hele mooie zelfgemaakte ringen. Hoe uniek is dat. Duimen omhoog voor dit leuke stel. 

 

 

 


3 meter huwelijksaanzoek

3            Martijn wilde zijn Carly ten huwelijk vragen. De overnachting was in een prachtig hotel. De eigenaresse kwam regelmatig op de deur kloppen met leuke dingen: een bos bloemen, een aanzoek van wel 3 meter lang; alleen het puntje stak onder de deur door en toen Carly hem uittrok stond daar een hele lieve tekst op te lezen…en het aanzoek. Daarna klopte de eigenaresse weer aan..... met Champagne!


Cadeautjes om het gezellig te maken

            Jojanneke verraste vriend Marcel met een gezellig etentje op het dak van een Rotterdams restaurant en een overnachting op een loftboot. Waar natuurlijk voldoende cadeautjes lagen om het samen heel erg gezellig te maken.

 

 

 


'Wil je met me trouwen?' in chocolade

           Sabina wilde haar vriendin Bernadet ten huwelijk vragen. Zij waren om een speciale reden in Eindhoven en hadden daar zelf een kamer geboekt.  Tijdens een etentje  buiten de deur heeft Date on Me de hele kamer omgebouwd en vol gelegd met romantische cadeautjes en bloemen. Op bed lag een hele mooie doos bonbons met daarop de grote vraag… Ze heeft ja gezegd!

 


Meet & greet met André van Duin

            Meneer en mevrouw van der Steen werden door hun dochter verrast met een avondje genieten van André van Duin. Hij speelde toen zijn laatste revue. Helemaal verrast waren zij toen bleek dat Date on Me ook een Meet & Greet had geregeld. Hier gingen 's-avonds twee hele blije mensen naar huis.

 

 

 


Een heuse speurtocht die leid naar 'het aanzoek'

            Hugo wilde zijn Gemma een aanzoek doen.. maar wel origineel. Hij liet Date on Me een complete speurtocht samenstellen door Dordrecht. Gemma werd van haar werk opgehaald met een limo (een vriendin mocht ook mee). Ze mocht cadeautjes ophalen in enkele  Dordtse winkels, lunchte in een hotel, werd weer met de limo vervoerd naar een "kleding"zaak. Zij verkochten alleen trouwjurken ;-). Toen zij in vol ornaat stond kwam Hugo tevoorschijn en vroeg haar ten huwelijk.  Terug met de trein naar Dordrecht (heerlijk spontaan idee van Hugo zelf) en daar hebben zij heerlijk samen gegeten en overnacht.


Jullie liefde na zoveel jaar nog een keer bezegelen.

            Wij mochten van Wim zijn complete vakantieweek met Veerle invullen. Hoe gekker hoe beter. Zij hebben o.a. boerengolf gespeeld, al verf gooiend een schilderij gemaakt een photoshoot gedaan, overnacht in 4 verschillende hotels, ge-skydived, maar het hoogtepunt was een officiële herbelofte. Inclusief de ouders als getuigen. De 3 kinderen waren vertegenwoordigd middels knuffels en handgeschreven lieve briefjes.

 

 


Op de foto met je twee grote liefdes

            Herman dacht dat hij gewoon een autorijles had, maar zijn op de hoogte gestelde rij-instructeur liet hem rijden naar een locatie met zijn allergrootste hobby: antieke auto's. Daar wachtte zijn vriendin Judith hem op en verraste hem met een Photoshoot. Zo kon Herman op de foto met zijn twee grote liefdes.

 

 


Persoonlijke servetten in een 'vreemd' restaurant.

            Leroy had al een tijdje een oogje op zijn danspartner Sabine. Hij verraste haar compleet met twee tickets voor de musical Dirty Dancing.  Geldig voor die avond! Vooraf gingen zij eerst een hapje eten op een bijzonder mooie locatie in Utrecht. De servetten lagen al klaar.